Gå til innhold

Ja, hva koster egentlig ei trapp? Det blir nesten som å spørre «hva koster en bil?», det er mange faktorer som bestemmer svaret.

Materiale, rekkverk og konstruksjon avgjør

Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken overflatebehandling man velger, hvilket rekkverk som leveres og selvsagt hvordan trappen er konstruert. De rimeligste trapper som leveres er enkle byggesettrapper ned til kroner 10 000, mens de dyreste er med bøyd glass og kan koste flere hunder tusen.

Trapper med rekkverk som tilfredsstiller kravene til trapp innvendig i bolig koster fra kr 25 000. En trapp som dette har høy finish og kvalitet, men den vil være laget av furu med kvist. Det er imidlertid få som velger furu som trappemateriale i dag. Dette på grunn av at furu er et svært mykt treslag, og man får veldig fort hakk og småskader i ei furutrapp. Kun noen få prosent av trappene vi selger er av furu.

De trappene vi selger mest av er gjerne med trinn av heltre eik og øvrige deler malte. En slik trapp koster rundt kr 15 000 mer enn en furutrapp. Prisen vil også påvirkes av om trappen skal leveres med trinn med fargenyanse tilpasset mot gulv, åpen eller tett, spesialfarge på de malte delene og hvor mye rekkverk på gulv som skal leveres.

En populær kombinasjon som vi får stadig flere forespørsler om er trapp er med lyse eiketrinn og øvrige deler sortmalt.

De fleste modellene vi selger koster rundt kr 60 000.  Med glassrekkverk og kanskje litt spesielle konstruksjoner havner prisen mellom kr 75 000 og kr 125 000. Trapper av stål og med trinn av glass koster oftest mellom kr 100 – 150 000.

Alle priser på denne siden er omtrentlige priser inklusive mva. Vi leverer fraktfritt i hele Norge og kan stort sett montere trapper i hele landet. Ønsker du mer nøyaktig pris samt pris på montering, kontakt oss.

Få prisoverslag på en ny trapp

Ta kontakt med oss pr telefon (finn selger nært deg) eller e-post. Fortell hva du vil ha pris på, så får du tilbud i løpet av kort tid.

Send gjerne med tegninger, skisser bilder etc., da får du raskt et konkret tilbud.

Du kan også benytte dette skjemaet for tilbud.

Lignende artikler

Trappekompaniet