Gå til innhold

Vår nettadresse er: https://trappekompaniet.no/

Kontaktinformasjon

Bedrift: Trappekompaniet AS
Organisasjonsnummer: 993 135 852 MVA
Daglig leder: Sigurd Marhaug Dyping
E-post: sigurd@trappekompaniet.no
Telefon: +47 948 04 444
Besøksadresse: Rådhusgata 3, 9008 Tromsø
Postadresse: Postboks 975 Sentrum, 9260 Tromsø

Nettstedet

Nettstedet er beskyttet av SSL / TLS (Secure Sockets Layer / Transport Layer Security), noe som sikrer at alle transaksjoner mellom brukere og nettstedet er kryptert ved bruk av HTTPS-protokollen.

WordPress

Publiseringsplattformen vår er WordPress. Ingen personlige data deles med WordPress, men lagres på vår webserver i Norge.

Kontaktskjema

Vi benytter oss av Gravity Forms for å ta i mot henvendelser fra deg som bruker. Alle henvendelser blir lagret i vår database i 6. måneder og blir permanent slettet i etterkant. Henvendelser sendes også på kopi til deg (innsender) og til post@trappekompaniet.no (mottaker) via epost fra vår webserver. Din IP adresse blir ikke lagret hos oss når du sender inn en henvendelse.

Informasjonskapsler

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle IP adresser er anonymisert.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Google sine servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Sletting av personopplysninger

Hvis du ønsker å få slettet personopplysningene du har oppgitt, send en e-post til post@trappekompaniet.no.

Trappekompaniet