Gå til innhold

Trappekompaniet er totalleverandør av trapper og rekkverk i hele Norge. Vi leverer alle slags tretrapper, trapper i stål og betong samt rekkverk av stål og glass, for innvendig og utvendig bruk. Vi har eksklusive avtaler med utvalgte og erfarne produsenter som innfrir Trappekompaniets høye krav til kvalitet og leveringsdyktighet.

Erfaring og spesialkompetanse

Vi har egne spesialister med lang erfaring med trappemontering. De monterer trapper over hele Norge. Vi kan også låne ut en montør som bistår dine egne montører ved montering og derved bidra til å heve ditt firmas kompetanse innenfor trappemontering.

Mindre kundekontakt for deg

Vi har et eget trappekonsept hvor vi tar oss av trappeleveransen fra A til Å. Dette betyr at vi tilbyr en fast lav pris på trappeleveransen iht. til den tekniske beskrivelsen som danner grunnlag for ditt byggeoppdrag. Vi tar så direkte kontakt med kunden og sørger for at de får mulighet til å endre trappeleveransen til den trappen de egentlig vil ha og vi visualiserer dette med avansert 3D grafikk.

Dersom kunden velger en dyrere trapp kan merkostnaden faktureres direkte til kunden og en andel av den økte kjøpesummen utbetales til dere, det betyr mindre arbeid og større inntjening! I tillegg vil også kunden bli mer fornøyd med boligen sin.

Proffavtale

  • Gratis konsulentbistand i forbindelse med prosjektering av trapp. Herunder kontakt med arkitekt, ingeniør og oppdragsgiver.
  • Rådgivning for å finne optimal trappeløsning og angivelse av plassering av innfestning og etc. for montering av denne.
  • Gratis oppfølging av kunder hvor trapp er en del av leveransen. Endringer og kostnadsøkning tas direkte mellom Trappekompaniet og din kunde. Dere informeres om endringer og får en andel av meromsetningen dersom kunden velger en dyrere løsning. For deg betyr dette mindre arbeid og større inntekt.
  • Rabattavtale med fast rabattsats på Trappekompaniets prisliste for standardtrapper og tilsvarende rabatt på andre produkter.
  • Svargaranti på at alle henvendelser besvares i løpet av ett døgn.
  • Opplæring og kompetanseheving i montering av trapp for dine ansatte.
Kontorer og selgere

Vi tilbyr gratis konsulentbistand i forbindelse med prosjektering av trapp. Herunder kontakt med arkitekt, ingeniør og oppdragsgiver og rådgivning for å finne optimal trappeløsning og angivelse av plassering av innfestning og etc. for montering av denne.

Finn en kontaktperson »

Trappekompaniet