Gå til innhold

Skalerbar byggesett trapp med moderne Z-vange designet vange som leveres i alle former

Åpen trapp med Z-formede sidevanger av stål som gir et moderne uttrykk. Kan leveres som rettløpstrapp, L-formet trapp, U-formet trapp og S-formet trapp.

40 mm heltre trinn av bøk med børstet overflate gir slitesterke trinn med redusert fare for å skli. Trinn behandlet med hardvoksolje med pigment for å gi farger som Rovere (eik), Valnøtt,  Stein og Wenge. 20 mm tykke stålspiler med avstand under 100 mm i trappa. Ståldeler leveres pulverlakkert i hvit, grå, svart og bronsefarge. Håndlist av kunststoff som er nøye fargetilpasset til resten av delene eller av bøk med samme behandling som trinn.

Trapp for innendørs bruk. Trinn av formpresset stål som er festet til midtsøylen. 20 mm tykke stålspiler med avstand under 100 mm i trappa. Ståldeler leveres pulverlakkert i hvit, grå, svart og bronsefarge. Håndlist av kunststoff som er nøye fargetilpasset til resten av delene.

Leveres med trappeløp i bredde 800-1000 mm for høyder fra 900 til 4180 mm.

Det er mulig å konfigurere trappen online her, men bestillingen må gjøres til en av våre selgere eller post@trappekompaniet.no

Relaterte trapper

Trappekompaniet