Ja, hva koster egentlig ei trapp?

..... det blir nesten som å spørre "hva koster en bil?"


Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken overflatebehandling man velger, hvilket rekkverk som leveres og selvsagt hvordan trappen er konstruert. Den rimeligste trappa vi leverte i fjor kostet under 10.000 kroner, mens den dyreste kostet 433.000


Enkle furutrapper kan du få fra rundt 15 - 16.000 og oppover. Skal det være rekkverk og overflatebehandling blir prisen noe høyere, kr 20 - 25.000. Det er imidlertid få som velger furu som trappemateriale i dag. Dette på grunn av at furu er et svært mykt treslag, og man får veldig fort hakk og småskader i ei furutrapp. Kun 10% av det vi selger er furu.


Trapper i edeltre selges det desidert mest av, dette på grunn av hardheten i treet. De mest vanlige tresortene er eik, ask, bjørk og merbau. Halvparten av trappene vi selger er faktisk eik. I tillegg selges det en del trapper i bøk, kirsebær, valnøtt, lønn og rødeik.


Ei vanlig trapp i edeltre er cirka 15.000 kroner dyrere enn ei furutrapp, altså mellom 35.000 og 45.000 kroner. Det er en rimelig investering for å få et møbel som holder seg fint i mange år, og som man kan være bekjent av.


De fleste modellene vi selger koster rundt 50.000 kroner. Med litt mer forseggjort rekkverk (eksempelvis stål og glass) og kanskje litt spesielle konstruksjoner havner prisen mellom 75.000 og 125.000. Trapper av stål og med trinn av glass koster oftest mellom 100 - 150.000.


Alle priser på denne siden er omtrentlige priser inklusive mva. Vi leverer fraktfritt i hele Norge. Ønsker du mer nøyaktig pris samt pris på montering, kontakt oss.


[Tilbake]


Ønsker du et konkret tilbud ?

Ta kontakt med oss pr telefon eller e-post. Fortell hva du vil ha pris på, så får du tilbud omtrent på sparket.

Send gjerne med tegninger, skisser bilder etc., da får du raskt et konkret tilbud.

Du kan også benytte dette skjemaet og sende forespørsel.