Om oss

Til alle våre kunder

Vi er på Dagens Næringslivs liste over såkalte Gaseller, les mer her.Hver trapp er unik og behandles individuelt

Hos oss er hver eneste trapp og kunde like viktig, og alle blir individuelt behandlet. I samarbeid med deg leverer vi komplette trapper ferdig montert, fullstendig skreddersydd etter dine ønsker og behov. Enten du velger en enkel eller mer påkostet modell kan du være helt trygg på at kvaliteten er på topp. 

 

Vårt krav til kvalitet gjelder i alle ledd

Vi er norsk forhandler for Snickarlaget som er Sveriges nest største trapperprodusent, samt 3 - 4 av de ledende fabrikkene i Europa. Vi har håndplukket disse fabrikkene på bakgrunn av deres høye kompetanse og at produktene deres holder svært høy kvalitet og finish. Når du bestiller trapp hos oss får vi produsert trappen på den fabrikken som vi vet er aller best på akkurat din type trapp.

 

For alle oss i Trappekompaniet er kriteriene for kvalitet de samme

Vi har mer enn 30 års erfaring med salg av trapper og våre montører har montert tusenvis av trapper over hele landet. Vi anser trapper for å være boligens viktigste møbel. Trapp er vårt fokus hver eneste dag, hele året. Vår erfaring med trapper og erfaring med å ha ført opp flere hundre boliger gir oss mulighet til å hjelpe deg med å finne og levere den trappeløsningen som du vil ha og som du vil bli fornøyd med. Enten vi leverer nostalgi eller hightech designtrapp, billig eller kostbart, så er det kunnskapen om materialene, trappens funksjon og kvaliteten som er viktigst.

Tommestokk


Om Trappekompaniet

Trappekompaniet er totalleverandør og montør av alle typer trapper og rekkverk. Vi leverer alt fra idearbeid og frem til ferdigstillelse.

Vi tilbyr våre tjenester både til privatmarkedet og til våre proffkunder:
- ideer og forslag
- Måltaking og befaring
- Prosjektering
- Tegninger
- 3D-tegninger
- Fast pris / anbud
- Konsulenttjenester
- Montering

I tillegg tilbyr vi våre proffkunder:

- Kundeoppfølging
- Leveranse til byggeplass
- Montering på byggeplass
- Kvalitetssikring på byggeplass