Rekordsalg av trapper

salg1014

Daglig leder Sigurd Dyping, kan igjen melde om rekordsalg av trapper. Ved utgangen av September har vi solgt mer enn 100 trapper som på samme tid i fjor som også var et rekordår. I "kroner og øre" utgjør det mer enn 7 millioner foran budsjett.

Vi har pr i dag avtale med flere av Europas ledende trappeprodusenter, og det er spesielt våre designtrapper i glass og stål som har slått godt an. Stilig design og god kvalitet kombinert med gunstige priser er mye av årsaken, sier Dyping. Men også tradisjonelle tretrapper har hatt en fin økning, spesielt siden vi har kort leveringstid.

Å unngå forsinkelser er også viktig. Nærmere 100 % av våre ordrer leveres nå i henhold til avtale. Det er både vi og våre samarbeidspartnere svært godt fornøyd med. Og for ikke å glemme våre dyktige montører, "gutta på golvet". De er også med på å skape denne positive utviklingen.
Aktuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev - det kan lønne seg!

Ønsker du først og fremst informasjon først - meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi vil kun sende ut relevant informasjon innen trapper, det kan være siste nytt innen design, gode løsninger, referanseprosjekter, messeinfo og av og til kampanjer.

Vi vil ikke sende nyhetsbrev for ofte - og du kan når som helst melde deg av.

Meld deg på her ...>