Forhandlere søkes

Vi søker trappeforhandler faksemile

Trappekompaniet AS og morselskapet Snickarlaget Norden AB opplever stor vekst!

I den forbindelse søkes det etter forhandlere, både enkeltpersoner, salgsorganisasjoner og trappeprodusenter er av interesse.

Snickarlaget er Sveriges nest største trappeprodusent og har felles privat eierskap med andre fabrikker som til sammen omsetter for ca 200 millioner pr år. Gruppen er under rask og lønnsom oppbygging.

Trappekompaniet/Snickarlaget kan tilby gode betingelser og både sign-on fee, oppkjøp av bedrifter, garantilønn og medeierskap datterselskap kan være aktuelt i de rette tilfellene. Vårt hovedmarked er Stor-Oslo hvor vi har flere egne montørlag.

Ta kontakt med daglig leder i Trappekompaniet, Sigurd Dyping, på telefon 915 28046 eller e-post sigurd(at)trappekompaniet.no eller med styreleder i Snickarlaget, Kenneth Lundahl, telefon + 46 706302057 eller e-post kenneth(at)lundahlhall.se

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.


Aktuelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev - det kan lønne seg!

Ønsker du først og fremst informasjon først - meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi vil kun sende ut relevant informasjon innen trapper, det kan være siste nytt innen design, gode løsninger, referanseprosjekter, messeinfo og av og til kampanjer.

Vi vil ikke sende nyhetsbrev for ofte - og du kan når som helst melde deg av.

Meld deg på her ...>